Despre noi

DSCN6145Firma Mincons Prest s-a infiintat din anul 2007 si activitatea de baza a fost constructia de case si blocuri la faza de “rosu”. Aceasta presupunea lucrari de dulgherie, constructii armaturi de otel-beton si zidarie. Aveam in echipa un lider , un constructor adevarat, cu o experienta de peste 40 de ani si cu mai multe calificari in acest domeniu, un nume care reprezenta pentru constructorii sibieni modelul de urmat: un om care isi cunostea bine meseria, un om modest , dar foarte respectat, un om de cuvant si un prieten de nadejde pentru oricine ii cerea ajutorul. Numele firmei nu insemna nimic, dar respectul de care se bucura mentorul si liderul nostru, facea ca firma sa se bucure de un renume si de o popularitate deosebita, fapt care se transforma in solicitari de executii ale caselor, mult peste capacitatile de atunci ale firmei. Pentru ca nu ne pricepeam la afaceri in aceeasi masura ca si in executie si nici nu promiteam mai mult decat puteam face, firma nu a crescut impresionant in cifre, doar in notorietate si portofoliu de lucrari. Insa clientii carora le construiam casele la rosu, apreciind seriozitatea si profesionalismul nostru, ne rugau sa le executam si mai departe, alte lucrari, gen tencuieli, sape, termoizolatii, instalatii si alte finisaje. De fiecare data noi ii rugam sa caute pe altcineva, pentru ca la aceste lucruri nu ne pricepeam in mod deosebit si nu doream sa facem lucrurile cu jumatate de masura. Insa dupa un timp, cand ii reintalneam pe vechii clienti, ne marturiseau ca le pare rau ca nu am vrut sa facem noi mai departe si celelalte lucari, ca “meseriasii” care au venit dupa noi, nu s-au mai ridicat la acelasi nivel de profesionalism cu care ii obisnuisem.

In virtutea acestor lucruri si avand un partener deosebit ca firma UNIMAT, impreuna cu furnizorii dansilor, in special firma LASSELSBERGER KNAUF , am facut investitii in scule, utilaje si multa informatie, ajungand in 5 ani, cei mai buni aplicatori de tencuieli, sape si lucrari de renovari din Sibiu si imprejurimi, executand lucrari impresionante ca dificultate si/sau suprafete pentru sute de proprietari de case, dezvoltatori imobiliari , dar si pentru antreprenori foarte respectati din Sibiu, cel mai mare dintre acestia fiind firma CONA.

In ultimii 5 ani, ne-am perfectionat in montajul ferestrelor de mansarda, (devenind montatorul principal din Sibiu pentru firma Roto), in constructia de cosuri de fum, al semineelor si al termosemineelor, in montajul instalatiilor de incalzire in pardoseala, sistemelor de panouri solare, in hidroizolatii, montaj si lucrari de reabilitare sau intretinere a parchetului de lemn masiv sau stratificat si a scarilor de lemn, cat si a montajului de placaje, din piatra naturala.

Acum, dupa 6 ani de la infiintarea firmei, avand in spate un portofoliu deosebit de lucrari si recomandari de care nu putem fii decat foarte mandrii, incepem o noua etapa de dezvoltare a firmei , prin deschiderea unui depozit logistic si a unui showroom in Selimbar, prin care ne propunem sa asiguram in primul rand sibienilor, dar si locuitorilor din judetele invecinate, servicii de neegalat, sa ridicam stacheta asteptarilor la un nivel care nu a mai fost atins pana acum, in ceea ce priveste consultanta si constructia unei case, mai ales din punct de vedere al maximizarii reducerilor de cheltuieli cu incalzirea si creearii unui confort deosebit.

Credem ca vom reusi, nu pentru ca am fi inventat noi ceva ce nu stiu altii, dar avem intre noi un lider care nu a uitat nici o clipa cine este si de unde vine si nici faptul ca omenia, respectul pentru oameni, este mai presus de orice. Iar daca aceste lucruri ne-au adus atat de departe in 7 ani, cu pasi mici, dar siguri, in mult mai scurt timp o sa ne ajute sa ne atingem si celelelte tinte pe care ni-i le-am propus.

Administrator
Draghici Cosmin